Pohjanmaan Palvelukone Oy

Puunkaato ja muut palvelut

Puunkaadot

Kaadamme puut tarpeen mukaan joko suorakaatomenetelmällä tai kiipeilykaatona. Pystymme toimimaan kaikenlaisissa olosuhteissa – myös pienillä tonteilla. Tarvittaessa siirrämme kaadetut puut pois ja katkomme ne klapeiksi. Puunkaadot Seinäjoella, Lapualla, Kauhavalla ja muualla Etelä-Pohjanmaalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella!

Kantojyrsintä

Jyrsimme kannot noin 15 cm syvyyteen ympäröivän nurmipinnan alle RAYCO RG45-R kantojyrsimellä. Jyrsimällä kanto muuttuu hakkeen tapaiseksi puruksi, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi pensaiden juurille kuorikkeeksi, kompostiin tai vaikka maanpinnan muotojen tasoitukseen. Kantojyrsin ei jätä nurmikkoon pysyviä jälkiä.

Kantojyrsintä on vaivaton, edullinen ja nopea tapa päästä eroon kannoista puutarhassa ja pihoissa. Nurmikon voi perustaa välittömästi jyrsinnän jälkeen. Nelivetoinen radio-ohjattu kantojyrsin käsittelee niin kannot kuin näkyvät juuretkin oli kyseessä pensaat tai isoimmat kannot.

Haketus

Haketamme tarvittaessa kaatamiemme puiden ja pensaiden oksistot ja siistimme haketuksen jäljet huolellisesti. Hakkurimme hakettaa jopa 20 x 30 cm paksuiset oksat ja rungot. Voimme toimittaa hakkeen hyödynnettäväksi kaukolämmön energiana tai asiakas voi hyödyntää sen kuorikkeena puutarhassaan.